×
NL EN
Login

Veelgestelde vragen

Home / FAQ

FAQ

Heeft u vragen met betrekking tot de site? Wellicht staan ze hier beantwoord. Zo niet dan kunt u altijd een mail sturen naar info@freelancerating.nl en dan zullen wij uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Meest voorkomende vragen

Wat staat er in de rating rapportage?

In de rapportage worden op een nette en overzichtelijke manier in tekst en tabellen de resultaten van de afname gepresenteerd. De rapportage bestaat uit; een toelichting, overzicht van de resultaten per competentie en skill, sterkte en zwakte analyse en persoonlijke opmerkingen.

De scores van de freelancer en de klant worden berekend per competentie, per skill en als totaal over de hele vragenlijst. Na het verkrijgen van de ratings worden de resultaten (gemiddelde ratings en persoonlijke opmerking) op de freelancer zijn profiel weergeven.

Indien de freelancer een betaald membership heeft krijgt hij/zij het getailleerde rapport gemaild. Heeft u een gratis membership dan kan de rapportage worden opgevraagd voor €110.

Wat maakt een ‘Voordelig’ membership zo interessant?

Met een Voordelig membership voor freelancers ga jij meer verdienen dan bij een Gratis membership als je een opdracht hebt!

Mocht je bijvoorbeeld €60 per uur verdienen op een 160 uur werkmaand, dan houd je €3.217,20 per jaar meer over dan bij een Gratis membership. Mocht je een hoger uurtarief hebben dan verdien je nog meer!

Ook krijg je voor elke opdracht een 360º feedback rapport t.w.v. €110. In het rating rapport krijg jij inzicht in jouw kwaliteiten en bied het jou de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Bekijk Membership Voordelig voor meer informatie.

Wat maakt een ‘Professional’ membership zo interessant?

Met een Professional membership voor opdrachtgevers heeft u zelf de mogelijkheid om naar een freelancer op zoek te gaan in onze database. Door toegang tot het profiel, ratings en reviews van een freelancer te hebben, zal het zoeken en selecteren een stuk sneller en eenvoudiger gaan.